Despre noi

“WE CAN MAKE IT HAPPEN!”

De aproximativ 12 ani realizăm litere volumetrice luminoase și neluminoase.

Literele volumetrice luminoase reprezintă o categorie distinctă a semnalisticii exterioare caracterizate prin efect vizual deosebit.

Efectul obținut prin semnalizarea afacerii dumneavoastră cu litere volumetrice garantează o imagine deosebită și în același timp, asigură o vizualizare optimă a mesajului transmis.

Din punct de vedere al destinației lor, literele volumetrice se pretează în principal la exterior, semnalizând sedii de firme, hale industriale, hoteluri, supermarket-uri, spații comerciale , dar se pot folosi și la interior pentru mall-uri, cluburi, etc.

Execuția literelor volumetrice este minuțioasă și implică atenție și grijă în manevrarea componentelor ce compun întregul ansamblu luminos.

Folosim materiale de cea mai bună calitate, iar echipa noastră de producție acordă atenție fiecărui proiect în parte, începând cu pregătirea lucrării, alegerea componentelor, asamblarea acestora, transportul și finalizarea montajului.

Suntem convinși că în fiecare companie există o echipa sau o persoană de mentenanță, de aceea venim în ajutorul clienților și trimitem prin curier. cu schița de montaj în detaliu. Prin această modalitate se elimină prețul montajului, transportul firmei și manopera. Livrăm oriunde în țară!

litere volumetrice ieftine buzau

Lucrările noastre

Portofoliu

Solicită ofertă!

Contactează-ne