Litere volumetrice din lemn

Litere volumetrice din lemn

litere volumetrice din lemn

Despre litere volumetrice din lemn

Literele volumetrice din lemn sunt o soluție foarte bună pentru a obține o imagine deosebită, aceasta fiind datorată aspectului cald, plăcut și primitor al acestora. Logo-urile(siglele) și literele volumetrice din lemn sunt decupate computerizat cu ajutorul unui router CNC. Volumetria de lemn se realizează din mdf, brad, fag, stejar și orice altă estenta de lemn la cerere.

Personalizează-ți interiorul spațiului cu o reclamă de lemn realizată din litere volumetrice din lemn decupate cu precizie computerizată și cu finisaje de excepție. Alegând varianta nevopsită, alegeți o reclamă ieftină accesibilă tuturor, permițând vopsite în orice culoare cu vopsea/lac pe bază de apă. Renunță la reclamele tradiționale și realizează o noua reclamă, ce oferă un plus de eleganță și marchează mai bine conceptul de semnalistică.

  • Producție și livrare în termen scurt.

  • Plata la primirea coletului

  • Discount-uri în funcție de cantități

Specificații litere volumetrice lemn

Literele volumetrice pot fi executate din:

Lemn de rășinoase (pin, molid, larice)
√ Acesta se lucrează foarte ușor, având o textură uniformă. Se finisează ușor și este rezistent la apă, soare și umezeală.

Lemn de fag
√ Lemnul de fag a fost și este foarte apreciat datorită rezistenței sale, a fineții fibrelor și a culorii plăcute.

Lemn de stejar
√ Uscat controlat în condiții de înaltă calitate, devine prețios, cu aspect rustic, care oferă un plus de eleganță și rafinament.

MDF – Plăci din fibre de densitate medie
√ Permit prelucrare și finisare ușoară, comportându-se foarte bine la vopsire de înaltă calitate cu aspect deosebit. Permite vopsire într-o gamă foarte variată de culori.

Sunt protejate cu impregnant pentru lemn, cu o putere mare de pătrundere, care asigură protecție lemnului, prevenind apariția ciupercilor. Impregnantul realizează o bună umplere a porilor și permite aplicarea vopselurilor/lacurilor pe bază de apă cu ușurință.

litere volumetrice lemn pret

Lucrări finalizate litere volumetrice

Solicită ofertă!

Contactează-ne