Litere volumetrice plexiglas colantat

Litere volumetrice plexiglas colantat

litere volumetrice din lemn

Despre litere volumetrice plexiglas colantat

Literele volumetrice din plexiglas colantat sunt produse prin tăierea pe contur a literelor și ulterior aplicarea unui autocolant colorat în masă sau printat.

Avantajul acestor tipuri de litere este gamă largă disponibilă de culori speciale ale autocolantelor. Atât culori liniare cât și speciale: metalice, satinate, translucente, etc.

Litere volumetrice din plexiglas colantat pot fi aplicate pe o placă din plexiglas colorat diferit, transparent sau pe placă de dibon sau lemn.

Literele volumetrice din plexiglas pot fi o soluție foarte bună pentru a obține o imagine cu un aspect profesionist, stilat și elegant. Toate literele și logourile tăiate sau gravate în plăci acrilice sunt prelucrate cu precizie şi vă ofera o reproducere fidelă a graficii dvs.

Litere din plexiglas neluminoase și siglele volumetrice realizate integral din plexiglas se folosesc cu succes în semnalistica indoor în mod special. Ele pot fi foarte bine utilizate și la exterior, însă pentru creșterea vizibilității se recomandă realizarea unor sigle sau a unor litere volumetrice luminoase.

  • Producție și livrare în termen scurt.

  • Plata la primirea coletului

  • Discount-uri în funcție de cantități

Specificații litere volumetrice plexiglas colantat

Literele pot fi montate direct pe perete, acoperiș, stand expozițional, etc. sau pot fi montate pe un suport din acryl, aluminiu, lemn, etc.

→ design contemporan și elegant
→ transparență crescută la lumina
→ rezistență sporită la chimicale și intemperii
→ culoarea stabilă chiar și la expunere outdoor
→ ușor de întreținut și curățat
→ mai sigure decât clasica sticlă
→ se pot curăța extrem de simplu doar cu apa și săpun

Lucrări finalizate litere volumetrice

Solicită ofertă!

Contactează-ne