Litere volumetrice plexiglas oglindă

Litere volumetrice plexiglas oglinda

litere volumetrice plexiglas oglinda

Despre litere volumetrice plexiglas oglinda

Literele volumetrice Plexiglas Oglinda reprezintă un tip aparte de litere volumetrice deoarece pot fi interpretate ca un element decorativ ingenios și elegant. Acestea sunt ideale în locuri ca recepșia unui hotel, camere de așteptare, pereți de recunoaștere a meritelor, dar și în multe alte locuri.

Folosind acest tip de signalistică veți deveni memorabili în fața clienților dvs. Profitați de strălucirea de oglindă oferită de literele din plexiglas pentru realizarea unui brand care nu poate fi uitat ușor.

Literele volumetrice plexiglas oglindă sunt create utilizând Acryl Mirror, un material special pentru producții publicitare ce oferă efectul de oglindă.

Efectul de oglindă poate fi prezent pe fața literei cât și pe lateralul literei în cazul în care se dorește și volumetrie nu doar litere din plexiglas oglindă.

Literele volumetrice din plexiglas sunt decupate laser ceea ce asigură un finsaj deosebit similar cu sticla. Privitorul va fi mereu încantat când va privi reclama sau logo-ul dumneavoastră și va asocia implicit atributele reclamei cu brand-ul dumneavoastră.

  • Producție și livrare în termen scurt.

  • Plata la primirea coletului

  • Discount-uri în funcție de cantități

Specificații litere volumetrice plexiglas oglindă

Literele volumetrice din plexiglas oglinda sunt foarte ușor de montat pe peretele ales de client și au avantajul de a se îndepărta ușor de pe acesta în cazul în care vreți să schimbați culoarea peretelui.:

→ design contemporan și elegant
→ transparență crescută la lumina
→ rezistență sporită la chimicale și intemperii
→ culoarea stabilă chiar și la expunere outdoor
→ ușor de întreținut și curățat
→ mai sigure decât clasica sticlă
→ se pot curăța extrem de simplu doar cu apa și săpun

litere volumetrice plexiglas oglinda pret

Lucrări finalizate litere volumetrice

Solicită ofertă!

Contactează-ne