Litere volumetrice plexiglas pe panou plexiglas

Litere volumetrice plexiglas pe panou plexiglas

litere volumetrice plexiglas pe panou plexiglas

Despre litere volumetrice plexiglas pe panou plexiglas

Aplicarea literelor volumetrice din plexiglas pe un panou tot din plexiglas oferă o flexibilitate foarte mare în a construi un panou superb. Prin combinarea mai multor elemente din plexiglas, colorat în masă, în diferite culori se obțin efecte excelente.

De asemenea metoda de iluminare poate varia foarte mult fiind posibilă iluminarea atât a panoului cât și a literelor, parțial sau complet, separat sau împreună, cu jocuri de lumini, etc. Avantajul acestor tipuri de litere volumetrice, pe lângă aspectul obținut, este posibilitatea de montare pe suprafețe pe care altfel nu s-ar fi putut monta direct literele. De exemplu pereți izolați cu polistiren sau locații temporare unde este necesară demontarea rapidă (gen standuri expoziționale).

Aceste litere volumetrice se pot folosi atât în spații exterioare pentru clădiri, spații de birouri ori firme cât și în mediul indoor al acelorași tipuri de locații acestea reprezintă o metodă modernă și eficientă fiind accesibile din punct de vedere al prețurilor. Având mărimi diferite, în funcție de cererea clientului, având după caz sistem de iluminare sau nu, acestea din urmă ajung sa dea un spirit aparte oricărui tip de spațiu.

Iluminari LED posibile:

→ Iluminare interioară
→ Iluminare halou
→ Iluminare contur

  • Producție și livrare în termen scurt.

  • Plata la primirea coletului

  • Discount-uri în funcție de cantități

Specificații litere volumetrice plexiglas pe panou plexiglas

Literele pot fi montate direct pe perete, acoperiș, stand expozițional, etc. sau pot fi montate pe un suport din acryl, aluminiu, lemn, etc.

→ design contemporan și elegant
→ transparență crescută la lumina
→ rezistență sporită la chimicale și intemperii
→ culoarea stabilă chiar și la expunere outdoor
→ ușor de întreținut și curățat
→ mai sigure decât clasica sticlă
→ se pot curăța extrem de simplu doar cu apa și săpun

Lucrări finalizate litere volumetrice

Solicită ofertă!

Contactează-ne