Litere volumetrice plexiglas printat

Litere volumetrice plexiglas printat

litere volumetrice plexiglas printat

Despre litere volumetrice plexiglas printat

Doriți degrade-uri de culori sau combinații de culori imposibile de obținut prin utilizarea unui plexiglas vopsit în masă? Atunci soluția este printarea direct pe plexiglas. Printarea pe plăci rigide UV, produsă de ElephantMedia vine atât cu garanția durabilității în timp cât și garanția aspectului premium oferit de rezoluția foarte mare și tehnologia UV de printare.

Literele volumetrice aduc calitate imaginii brandului dvs. Impresionează prin calitatea execuției și creează brand awareness. Fie că sunt de dimeniuni mari și montate pe acoperișul unei clădiri sau de dimensiuni reduse montate într-o recepție, brandul dvs. scris cu litere volumetrice (iluminate sau nu) va impresiona plăcut și va atrage atenția potențialilor clienți.

Aceste litere volumetrice se pot folosi atât în spații exterioare pentru clădiri, spații de birouri ori firme cât și în mediul indoor al acelorași tipuri de locații acestea reprezintă o metodă modernă și eficientă fiind accesibile din punct de vedere al prețurilor. Având mărimi diferite, în funcție de cererea clientului, având după caz sistem de iluminare sau nu, acestea din urmă ajung sa dea un spirit aparte oricărui tip de spațiu.

Iluminari LED posibile:

Iluminare interioară
Iluminare halou
Iluminare contur

  • Producție și livrare în termen scurt.

  • Plata la primirea coletului

  • Discount-uri în funcție de cantități

Specificații litere volumetrice plexiglas printat

Literele volumetrice și în general semnele sau piesele decupate din polistiren, ne sunt cerute deoarece oferă o serie de avantaje comparativ cu alte tipuri de signalistică:

Timpul de execuție este scurt, odată debitat polistirenul poate fi dat spre vopsire și apoi trimis către client, fără alte procese intermediare.
Deoarece folosim materiale cu densitate mare, suprafețele polistirenului decupat sunt netede și placute privirii.

Un logo cu litere volumetrice realizat din polistiren este varianta potrivită pentru proiecte cu buget redus fără însă a fi afectat în vreun fel impactul visual. Pot fi folosite atât la interior cât și la exterior.

Lucrări finalizate litere volumetrice

Solicită ofertă!

Contactează-ne