Litere volumetrice plexiglas vopsit

Litere volumetrice plexiglas vopsit

litere volumetrice plexiglas vopsit pret

Despre litere volumetrice plexiglas vopsit

Literele volumetrice din plexiglas vopsit se utilizează când paleta de culori a plexiglasului colorat în masă nu este suficientă. Prin combinarea vopselurilor speciale pentru aplicare pe plexiglas putem obține orice culoare dorită.

Din cauza formulei speciale a vopselei aceasta va rezista în timp atât decolorării cât și intemperiilor.

Iluminari LED posibile:

→ Iluminare interioară
→ Iluminare halou
→ Iluminare contur

Literele volumetrice din plexiglas vopsit sunt foarte ușor de montat pe peretele ales de client și au avantajul de a se îndepărta ușor de pe acesta în cazul în care vreți sa schimbați culoarea peretelui.

În general, efectele vizuale ce se pot realiza prin combinarea culorilor, a materialelor și a autocolantelor ce dau culoare produsului finit, sunt de mare impact și oferă afacerii dvs. și locației unde se montează profesionalism, eleganță și stil.

  • Producție și livrare în termen scurt.

  • Plata la primirea coletului

  • Discount-uri în funcție de cantități

Specificații litere volumetrice plexiglas vopsit

Literele volumetrice și în general semnele sau piesele decupate din polistiren, ne sunt cerute deoarece oferă o serie de avantaje comparativ cu alte tipuri de signalistică:

Timpul de execuție este scurt, odată debitat polistirenul poate fi dat spre vopsire și apoi trimis către client, fără alte procese intermediare.
Deoarece folosim materiale cu densitate mare, suprafețele polistirenului decupat sunt netede și placute privirii.

Un logo cu litere volumetrice realizat din polistiren este varianta potrivită pentru proiecte cu buget redus fără însă a fi afectat în vreun fel impactul visual. Pot fi folosite atât la interior cât și la exterior.

litere volumetrice plexiglas vopsit

Lucrări finalizate litere volumetrice

Solicită ofertă!

Contactează-ne