Litere volumetrice polistiren extrudat și expandat

Litere volumetrice polistiren extrudat și expandat

litere volumetrice polistiren extrudat

Despre litere volumetrice din polistiren

Soluție pentru semnalistică de exterior și de interior a locațiilor (centre comerciale, sediu de firmă, etc.), literele volumetrice din polistiren realizate prin decupare computerizată, conferă vizibilitate sporită și un stil de înaltă clasă, prin efectul lor tridimensional. De asemenea, acest mod de ”semnalizare” vine ca o soluție perfectă pentru clădirile aflate în zone protejate, fie monumente arhitecturale, fie clădiri cu arhitectura deosebita.

Materialul folosit la realizarea acestora este polistirenul extrudat, având o structură fină. Semnele volumetrice din polistiren se pot vopsi într-o gamă largă de culori, astfel gradul lor de întrebuințare fiind practice nelimitat.

  • Producție și livrare în termen scurt.

  • Plata la primirea coletului

  • Discount-uri în funcție de cantități

Specificații litere volumetrice polistiren

Literele volumetrice și în general semnele sau piesele decupate din polistiren, ne sunt cerute deoarece oferă o serie de avantaje comparativ cu alte tipuri de signalistică:

Timpul de execuție este scurt, odată debitat polistirenul poate fi dat spre vopsire și apoi trimis către client, fără alte procese intermediare.
Deoarece folosim materiale cu densitate mare, suprafețele polistirenului decupat sunt netede și placute privirii.

Un logo cu litere volumetrice realizat din polistiren este varianta potrivită pentru proiecte cu buget redus fără însă a fi afectat în vreun fel impactul visual. Pot fi folosite atât la interior cât și la exterior.

volumetrie polistiren pret

Lucrări finalizate litere volumetrice

Solicită ofertă!

Contactează-ne